Egyedi alkatrészgyártó üzem

Az Üzem tevékenységének céljául a gépészeti alkatrészek gyártását és a termelő berendezések felújítását tűzte ki.

Az alkatrészek gyártása kiterjed a különböző minőségi szintű, különböző igényeknek megfelelő esztergályozási, marási és köszörülési munkákra.

A mai kor műszaki követelményeinek megfelelően átalakítunk, felújítunk elhasználódott, technikai színvonalát tekintve korszerűtlen berendezéseket. Megtervezzük, kivitelezzük és kulcsra készen, beüzemelve adjuk át a gépeket. Megvalósítjuk a csapágyazási- (gördülő, lineáris), hajtástechnikai- (fogazott szíjhajtás, ékszíjhajtás, Multi-V szíjhajtás, HTD szíjhajtás) fluid technikai- (pneumatikus és hidraulikus rendszerek), és a villanymotoros hajtóműves feladatokat, akár PLC-vel működtetett elektronikus vezérléssel is.

Tevékenységünk alapja az SKF Szerződött Partnereként a csapágyazásokkal összefüggő tanácsadás és az SKF-Szerviz (méretezés, beépítés, diagnosztika, lézeres tengelyállítás) magas színvonalú ellátása.

SIEMENS Partnerként jogosultságunk van a Siemens által gyártott motorok csapággyal kapcsolatos szaktanácsadási és szerviz munkáira, váltakozó áramú- (szinkron és aszinkron) és egyenáramú motorokra vonatkoztatva.

 

Elérhetőség

Egyedi Alkatrészgyártó Üzem
Havancsák Kft.

6722 Szeged Kálvária sgt 87.
Kálvária Ipari Park

Telefon/fax: +36-62-314-478

 

Kurunczi Lajos
főmérnök

mobil: +36- 30-515-2252

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

uzem_foto_kicsi

 

uzem_foto2_kicsi
www.stopfakebearings.com